Post by lyumisipaduc on Feb 20, 2022 14:07:51 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مد طلای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
علیب
بازی جالب
من باید 5 ستاره می دادم اما تجربه من در بازی باعث می شود 3 ستاره بدهم. بازی بعد از چند دقیقه بازی متوقف می شود. آیا می توانید آن را حل کنید؟، به هر حال بازی علاقه مند است.
من بازی های آشپزی زیادی دارم (بیش از 20 بازی) و از این بازی واقعا لذت می برم. من یک نوع اشکال را در یک سطح پیدا کردم و به سرعت به آن پاسخ داده شد و با یک به روز رسانی رفع شد. این بازی یک دروازه بان است! لطفا به به روز رسانی و کار عالی با پشتیبانی ادامه دهید!
سرگرم کننده
عالی خوبه هرکی میگه این بازی بچه گونس اهمقه اسلنم بچه گونه عالی بهترینه
بهترین بازی آشپزی تا کنون! دیگران را بازی کرد و همه را حذف کرد. شما باید این یکی را امتحان کنید ناامید نخواهید شد و اگر باشید... خیلی بد است
این یک بازی سرگرم کننده است که من آشپزی را دوست دارم
Cooking Party : Food Fever Arcade emr
بازی به وضوح از شما کلاهبرداری می کند.
تازه بازی را شروع کردم، تو سرگرم کننده است، اما امیدوارم مانند دیگر بازی های آشپزی خیلی چالش برانگیز نباشد،،...... وای! من بعد از بازی به آن پنج ستاره می دهم، بازی زیبایی که همیشه ارزش نصب دارد
خوبه ولی مثل عکساش تازه نیست من کل غذاهای کره ای رو میشناسم اصلا از اون غذاها به خاطر همین دوتا بیشتر نداشتم.
تا اینجای کار بسیار لذت بردم. مانند سایر بازی های آشپزی نیست، سطوح متعادل هستند و در صورت داشتن سکه های کافی، برای ارتقاء نیازی به الماس ندارند. برخی از رستورانها سختتر اما قابل عبور هستند و برخی دیگر میتوانید استراحت کنید. گذراندن زمان بسیار لذت بخش است.
همه بازی های gameicreate مورد علاقه من هستند. لطفا (همه بازی ها را یکجا بسازید.) برنامه 😊😊🙏🙏
این برنامه خیلی بد است...اما..این برنامه منتظر دانلود است..😑😶🙄🤔😠😠😡😵🤨🤨🤨
دوستان میشه یکی به من بگه با نت یا نه
این بازی واقعاً عالی است.. من واقعاً از بازی این بازی خوشحالم.. اما یک چیز می خواهم بدانم در مورد الماس هایی که به دست آورده ام چگونه است زیرا تقریباً تمام رویدادها را به پایان می برم اما الماس ها هنوز در حال رشد هستند ... می توانم؟ آن را به یک بازی آشپزی دیگر من منتقل کنید. لطفاً به من اطلاع دهید.. با تشکر
کیفیت بازی پایین است
یک بازی عالی همه مهمانی ها و من حوصله انجام این بازی را نداشتم و این اصلاً نیازی به اینترنت ندارد. bcoz این بازی اینترنت من ذخیره شده است. من این بازی را خیلی دوست دارم👌👌👌😘😘😘
تجربه بیشتر است
بازی خوبی نیست، زیرا اگر 30 بازی اول را تمام کنید، نمی توانید به لانه بروید، مگر اینکه قبل از رفتن مقداری پول پرداخت کنید، من فقط آن را حذف کردم زیرا نمی توانم چنین پولی را فقط برای یک بازی پرداخت کنم.
من دوست ندارم..بازی فوق العاده بود..اما مهمانی بادبادکی نداشت.بدون جشن هالووین.کاملاً متفاوت
من ازش لذت بردم تا الان مشکلی پیدا نکردم
عجب بازی شگفت انگیزی دوستش دارم، متشکرم
Cooking Party : Food Fever Arcade assy
من خیلی لذت می برم و عاشق بازی هستم
خوش می گذرد
Papers Grade Please! Vabaajamängud mjnl
خوبه ممنونم از سازندش
شما
خیلی بده وقتی شما میگین خوبه زحمت کشیدن همه اینا بازی های که میسازن چه بد چه خوب زحمت میکشن دیگه اون بازی که بده رو نگین من چون این بازی کسافت گفتمم کساوتتت بازی افتتاح کساوت کسی که این بازی را درست کرد😡😡🤬🤬🤬🤬 🤬🤬🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢
از این بازی متنفرم
من همین الان نصب کردم بنظر بازی خوبی میاد اوینااز تهران
عالیههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
خیلی خوب به نظر میاد اما هنوز داره دانلود میشه
خوب و قابل کنترل
بیسیار عالی است امتحان شرت است ها پنج ستاره کمه
Cooking Party : Food Fever Arcade aee
خیلی خوبه 👌👌👌👌... من عاشق بازیم ...... و خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی قابل بازیه
قاتل زمان سرگرم کننده عالی
من آن را دوست دارم و آشپزی های مختلف را تجربه می کنم
مائده کوشکی
خیلییییی خوبه
سلام بازی خیلی خوبیه6
نصب نمیشه لنتی😩
این برنامه بسیار خوب و جالب است، بنابراین غذاهای زیادی در یک مهمانی می آید و باید ترکیبات زیادی ارائه دهد و به نظر من بهترین بازی آشپزی تا به حال آفلاین است.
من می خواهم به آن 5 ستاره بدهم اما بخشی از بازی اجرا نمی شود. من در آشپزخانه کایت هستم و به من اجازه نمی دهد برنج را بعد از پخته شدن بردارم. شاید پایان من باشد. در هر صورت ناامید کننده است من تا این لحظه عاشق این بازی بودم
اگر این بازی به همین شکل باقی بماند. این بهترین بازی آشپزی خواهد بود. آنها آن را به جایی رساندند که می توانید بدون صرف هزینه به جلو حرکت کنید و بتوانید تقویت کننده ها و جوایز دریافت کنید. در حال حاضر دو شست بالا. همینجوری بمون
وای😘 این بازی باعث می شود ذهن ما تازه شود
بازی عالی با اهداف واقعی. برخی از تبلیغات وجود دارد، اما مشکلی نیست زیرا آنها تشنه پول نیستند. سلام بچه ها این یکی دروازه بان است (من فقط در سطح 45 هستم.