Post by lyumisipaduc on Feb 20, 2022 13:58:43 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toon Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toon Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo resursa ▞▞▞
▞▞▞ Toon Blast 2022 version ▞▞▞
Ova igra je najzaraznija igra koju sam ikad igrao. 😊 Kad zapnem, pokušavam razmisliti kako su tvorci postavili tu razinu. Obično to shvatite u otprilike 10 razina. Neki uzimaju više, neki manje. Volio bih da se možete vratiti i ponovno igrati neke razine. Ocijenio bih to s 10 da mogu. Želio bih vidjeti igru Toy Blast sa sobi za razgovor.
Izvrsna igra.. Počeo sam igrati Toon Blast sa svojom majkom nakon što je imala skoro smrtonosni moždani udar. Njezin terapeut za rehabilitaciju preporučio joj je da igra igru kako bi joj pomogao u rehabilitaciji. Igra joj je jako pomogla - koordinacija ruku/oka, kognitivno prepoznavanje, prisjećanje na pamćenje, neuroplastičnost i još mnogo toga... Najviše od svega, jako je uživala u vašoj igrici. Proveli smo toliko kvalitetnog vremena zajedno (ili odvojeno) igrajući Toon Blast. Hvala GD.
Igra je ok, ali nije pravedno dok neki ne mogu ažurirati aplikaciju, drugi su već prošli novih 50 razina i došli do pehara. Popravite to, da svi imaju jednaku mogućnost
Još jedna igra koja se pojavljuje na ruti. Ne ono što se reklamiralo. Ali, deset razina do sada i bez reklama. Dakle, ovaj je čuvar
Nemam riječi kako je igra dobra
Nekada mi se sviđala ova igra, ali budući da je Toon blast napravio toliko promjena, za mene je nula zvjezdica. Vratite se na stari toon blast i dobit ćete mojih 5 zvjezdica.
Ne
Ponovno ocjenjivanje na jednu zvjezdicu. Nakon ponovljenih problema u kojima Google ažurira igru, a program igre je ne prepoznaje pa ne mogu nastaviti igrati, tehnička podrška ne čini apsolutno NIŠTA. I svaki put sve što dobijem su odgovori koji mi govore da učinim sve ono što sam već učinio. Tehnička podrška je toliko puna sebe da ne mogu shvatiti da su možda krivi.... tako da problem ostaje. Šteta...počeli su snažno, ali su postali razočaranje, više usredotočeni na maksimiziranje profita.
Obožavam ovu igru,igrao sam ju kad sam bio mali. 😘😘😘🥳🎁🎁🎁
Morao sam ponovo pokrenuti igru, novo ažuriranje se nije učitalo i morao sam ponovo instalirati igru i nije se povezala s Facebookom na moju prethodnu razinu #6201
Android je napravio ažuriranje i sada moja igra neće raditi. Svaki put kada otvorim aplikaciju ona se automatski zatvori. Ovo je bila moja omiljena igra.
Zanimljiva igrica🤩🤩🤩
Toon Blast Tankenötter zwtx
Kada morate izgubiti 40 života i svaki pojedinačni booster koji ste akumulirali na jednoj razini ovdje, to je krajnje smiješno. Jedini način na koji možete osvojiti razinu je da vam ti ljudi daju ono što trebate. I dok to ne učine, pripremite se da izgubite 40 života i svaki booster koji imate na jednoj razini. Sad mi nestaje s telefona.
Skinuo sam ovu igru nakon što sam pogledao oglas, ali nije bilo ništa slično onome što su tamo pokazali. To je samo normalna igra cigle i dostupno je 100 tisuća sličnih ili boljih. Ako možete napraviti oglas za privlačenje, zašto onda ne biste napravili pravu stvar svojom igrom. Barem na taj način, ljudi poput mene neće izbrisati vašu igru unutar 10 minuta od instaliranja. Razočaravajuće!
Toon Blast Пъзели qnlo
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games 動作 avlw
Uživajte u igri dok ne moram platiti. Pljačka po danu!! Igre bi trebale biti zabavne i nuditi dobitke ili kredit za kupnju. Više uživam u toon blastu nego u toy blastu jer sam naučio bolje igrati. Šteta što toliko košta kupnja dodataka.
Vau ova igra službeno -----. Ova igra mi neće dopustiti da izvršim ažuriranje za više razina igre za nastavak igranja. Igrao sam ovu igru godinama svakodnevno i potrošio novac po prvi put ovog mjeseca da završim nemoguće razine. Žalim što sam potrošio teško zarađene $ na ovu igru samo da bih saznao da NEMA više razina za nastavak ove igre. Tako da je ostala samo jedna stvar koju sam napustio, o, to je točno, bio sam prisiljen odustati jer mi igra neće dopustiti da ažuriram više razina za igranje. Povrat $ molim hvala.
Započeo sam ovu igru samo za poklon kartice, ali mi se apsolutno sviđa i nastavit ću je igrati vjerojatno zauvijek. Njegove razine su izazovne i zabavne.
Cijene su jako povisile otkako sam počeo igrati!! Prije sam kupovao paket novčića, ali sada je udvostručen.. Još uvijek igram, ali gotovo dajem im svoj novac!!!!
Glupost uvopče nije kao na reklami deinstalirajte odmah
Samo zato jer ti treba level 20 da ideš u klan
Odlična👍👍👍
Sve najgore,od kad su uvedena nova pravila
Jako dobra
Mala ocjena samo što ste novčiće izbacili i tjerate da se kupuju
Igrao sam ga više od 4 godine, ali svaki put kada se objave nove razine ne dobijem opciju ažuriranja na Google Playu skoro jedan dan. Izgubiti dan u rangiranoj igri je previše.
Najnoviji leveli su očito ne prelazivi 😭
Bilo je bolje kad su ti zapravo davali novčiće. Sada morate igrati iste razine 5-10 puta da biste ih prošli.
Jako zabavna igra
To je dobra igra i vrlo zarazna. Ovdje se u posljednje vrijeme igra nastavlja rušiti.
Došao sam do zadnje razine i piše da ažuriram da igram više, ali ne dopušta mi da ažuriram! Imam sve te novčiće i ne mogu ih iskoristiti! Zašto se ne ažurira?!
Zanimljiva igra koja će vas zasigurno i dalje izazivati dok budete napredovali
Toon Blast Tankenötter pjn