(Android/iOS) Shoot Bubble - Fruit Splash fırıldaqçı kodu glitch resursu
Feb 20, 2022 13:49:29 GMT -6
Post by lyumisipaduc on Feb 20, 2022 13:49:29 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shoot Bubble - Fruit Splash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shoot Bubble - Fruit Splash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu glitch resursu ▞▞▞
▞▞▞ Shoot Bubble - Fruit Splash 2022 version ▞▞▞
Mən bu oyunu sevirəm, lakin ekranın ən azı üçdə birində görünən reklamlar oyunu çətinləşdirir.
Demoted Elite Brazil Symulacyjne ish
Siz 3000-ə daxil olduqdan sonra səviyyələr çatışmır, ona görə də daha uzağa gedə bilməyəcəksiniz. Bu, bir növ sinir bozucudur. Əgər bu baş verməsəydi, mən 5 ulduz verərdim
Shoot Bubble - Fruit Splash 休閒 gefc
Son yeniləmədən sonra çoxlu reklam var və yaradıcı səviyyə yoxdur
Bu, çox gözəl oyundur, xüsusilə də bizim yükləmə problemimizə görə öldürmək yaxşıdır Müəyyən vaxtda edəcəyiniz çox şey olmadığı halda sizi məşğul edir, zehninizin işləməsinə kömək edir.
Shoot Bubble - Fruit Splash Casual dmd
Super oyun
Gözəl oyun amma reklamlar çoxdu. Həmişə görünən reklamlar üzərində işləməyə çalışın.
Əla !👍🏻👍🏻 5 ulduz ⭐⭐⭐⭐⭐
BYE oyunu oynamaq üçün heç vaxt bu qədər reklam izləmək məcburiyyətində qalmamışdım
Bu, mənə 3420-dən yuxarı qalxmağa imkan verməyəcək. Mən bütün digər oyunlarda qalib gəlmişəm, lakin daha yüksəklərə qalxmağa imkan verməyəcək.
Bundan başqa bir çox reklam üçün bu, oynamaq üçün gözəl bir oyundur
bu çox əyləncəlidir, lakin reklam o qədər zəhlətökən görünür ki, bu barədə bir şey edin
Mən çox qulaq asmaq onun yumşaq və sakitləşdirici sıçrayan səsləri pərəstiş edirəm? Yatmadan əvvəl bir neçə oyun oynayıram, buna görə şükürlər olsun ki, özümü yaxşı və rahat hiss edərək oyanıram və yenidən nə oynayacağımı bilmirəm 😄☺!!
Oyuna başlayan kimi reklam.... Yaxşı deyil. Səviyyələr əladır, lakin asanlıqla nasazlıq yarana bilər
Niyə müəyyən səviyyədə oyun donur və heç bir əmrə cavab vermək istəmir? Oyunun məlumatlarının isteğe bağlı hesabda saxlanıla bilməməsi kifayət qədər pisdir, belə ki, oyun donduqda və sıfırlanmalı olduqda, bütün məlumat/proqres itirilir. Əyləncəli oyundur, amma bunun virus olduğunu düşünməyə başlayıram.
Möhtəşəm oyun. Elanlar müdaxilə etmir..10 saniyəyə silinə bilər. Tətbiqdə satın alma olmadan əyləncəli və rahatdır! Bəyəndim 😍♥️
əyləncəli, lakin həzz almaq üçün çoxlu reklam. qrafika və meyvə partlayış səsləri qənaətbəxşdir, lakin 10 səviyyədə 100 reklam deyil.
Valeh abdülov.1984
Telefonları dəyişdirərkən səviyyəmi bərpa etmək üçün onu e-poçt və ya Facebook ilə əlaqələndirmək yaxşı olardı. Sadəcə telefonumu təkmilləşdirdim və bütün səviyyələr sıfırlandı və mən yenidən 1-ci səviyyədən başlamalıyam.
Oynadığınız hər oyundan sonra reklam gəlir.
Əla😒
Oyun qəfil dayandı və mən davam edə bilmirəm
Shoot Bubble - Fruit Splash Hygge odt
SIPID ELANLARDAN İSTİSNA əla olardı!Bu körpə oyunudur, lakin onun əldə etdiyi hər şey sizin axmaq reklamlarınızı yeyir
Reklam hər səviyyədən sonra görünməyə davam edir.Oyunu darıxdırıcı edir.
Cox gozel oyundur
Gözəl oyun, lakin daha çox reklam hücumuna bənzəyir, əvvəl və ya sonra
Tamamilə darıxdırıcı bir problem yoxdur. Bağışlayın
Şübhəsiz ki, yaxşı oyundur, amma çoxlu reklam var, reklamlara görə oynayanda darıxıram☹️, zəhmət olmasa silin
bubble ifritəsinə çox bənzəyir. oyunu qeyri-münasib kimi qeyd edir
Pişiyin üstündə tutacağı olan stəkandan suyu içdiyini izləmək həmişə xoşdur. İnşallah davamı olar. Mən Beer Bubble təklif etmək istərdim. Pişik arpa və şerbetçiotu baloncuklarını vura bilirdi. Həm də zəhmli bir içki oyunu edərdi
Oyun o qədər asandır ki, uşaq onu oynaya bilər. AMMA 2,2,2 çoxlu reklam; hər x u irəlilədikcə 2 r daha çox reklam alırsınız, lakin oyun öz-özünə əyləncəlidir 🇺🇸🇮🇱😆
Mən bu oyunu çox sevirəm, sevdiyim bir xaç gəldiyim ən yaxşı oyun, xahiş edirəm bu oyunu oynamağıma mane olmayın, çünki çox bəyəndiyim bir oyunla qarşılaşmaq mənə çətin gəlir 😊 bu oyun məni xoşbəxt edir . Mən bu oyuna aşiq hiss etdim P. S Mənim də yüksək balım var HƏ
Oyun donmağa davam edir. Mən bu məsələ ilə oynaya bilmirəm.
Oyun zamanı çoxlu reklamlar
3421-ci səviyyədə bu oyunla bağlı problemlərlə üzləşmişəm. o səviyyə sadəcə yox oldu və mən daha irəli gedə bilmirəm. Mən cavab vermədən oyunu edənə e-poçt göndərdim! ona nə qədər kobud
Bu mənim oynadığım digər oyunlardan fərqlidir. Bu maraqlıdır.
Çox əyləncəli, sürətli, rahatdır, lakin necə/harada çəkiləcəyini anlamaq lazımdır
Çox asan və çətin mərhələlər yoxdur. Mənə elə gəlir ki, bu, yalnız uşaqlar üçündür!