Post by lyumisipaduc on Feb 20, 2022 13:40:21 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu karate: Fighting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kung Fu karate: Fighting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице повећавају злато ▞▞▞
▞▞▞ Kung Fu karate: Fighting Games 2022 version ▞▞▞
Kung fu Karate permainan Tinju Laga ludk
лошији мање огласа додати више преко целог екрана
Специјални потези не функционишу... Без ватрене лопте и неограничених удараца
Сјајна игра. Заиста лепа и невероватна игра. Графика и контролери су невероватни. Играње је изванредно. Веома ми је драго да играм ову игру. Програмери су урадили одличан посао да направе ову игру. ##
О Не журите г дкцнбббб
игра пуна огласа не може да се игра када оглас дође испред игре настави
Kung Fu karate: Fighting Games Δράση jml
У овој игри ћете видети шта је ово, како се играчи боре у свом делу авантуре и принуде. 👍
Ова игра је много боља него што је била 2017. Видим да је ко год да је направио ову игру направио много побољшања током ових година. Ова игра је сада заправо забавна. 😊
Свиђа вам се игра само што нема довољно нивоа сада досадна па 3 звездице и зашто имају друге игре у њој, да ли су и оне ваше игре?
Blades of Brim Action gvv
Амарнатх Лове суман о==[]::::::::::::::::>⌐╦╦═─
Ова игра је добра, првих 7 нивоа је лако, али касније постаје теже, не слушајте петогодишњаке који су ово играли 10 секунди, добијате оглас у свакој рунди што је по мом мишљењу супер. Завршио сам целу игру у дан јер сам професионални играч за мобилне уређаје, али учитајте га, графика ЈЕ прилично Л али добра игра
Кунг фу борба карате ван мреже
Kung Fu karate: Fighting Games Action amvm
Борилачка игра је најбоље јединствено и занимљиво искуство праве јединствене борбене игре.👍
добро није игра
Свиђа ми се ова игра
Игра захтева вештине
Ова игра је добра хехе
Добро и лепо
Волим да играм ову игру јер је увела неупоредиве карактеристике које пружају графику високог квалитета која привлачи пажњу.
Ово је веома занимљива кунг фу карате борбена игра. Карактеристике ове игре су веома сјајне. Његова контрола је веома лака.✌
Најгора игра превише реклама као и игра сломљена током меча и нормално је да вам је здравље слабије и губите ову игру. до сада не желим чак ни да оценим ниједну звездицу. Ова игра заиста треба да надогради сву графику, а игра је сломљена и Херо је безнадежан хвала вам
Веома најбоља игра и контролише хвала што сте направили ову игру користи се за закључавање Хвала
Kung Fu Helden Kämpfen Action aqyx
КАКУ.кит 0
Контроле нису глатке... Свеукупно игра је добра...
Добра игра и лепи ликови
Ово је лепа, веома лепа игра
Нека боља игра
Игре, борбене игре.. Ово је више од игре. Веома добра апликација за играње борбених игара.. Хвала што сте развили тако сјајну апликацију ✌
Дакле, умм, дајем три јер се противници уопште не померају и можете користити само један карактер на почетку, али зашто не два
Завршио сам игру, молим вас, доведите још ликова и мисија ХВАЛА.
Веома лоша игра и Шашикант
Веома лепа игра